1 מחממים את התנור לחום של 200 מעלות.
2 מחממים את השמן בסיר קטן ומוסיפים לו את השום. מבשלים כדקה (נזהרים לא לשרוף את השום) ומורידים מהאש. מוסיפים את היין, הקליפה והמיץ מהלימון, האורגנו, התימין, הצ'ילי וכפית מלח. מערבבים ומעבירים את השמן המתובל לתבנית אפייה קטנה.
3 מוודאים שהעוף יבש, ומעבירים אותו אל התבנית. מושחים אותו בתערובת השמן ומניחים את פלחי הלימון ברווחים הצמודים לעוף.
4 אופים 30-40 דקות, עד שהעוף מוכן ולבן מבפנים. אם משתמשים בחזה עוף ללא עור, כדי לא לייבש אותו יתר על המידה אפשר להרטיב אותו פעם-פעמיים בזהירות בשמן החם תוך כדי אפייה.
מגישים עם תוספת אורז וירק בצד.
הכנתם? ספרו לנו איך יצא!