1 מבשלים את האורז עם כוס וחצי מים בסיר קטן. מביאים לרתיחה, מכסים את הסיר ומכבים את האש. מחכים כ-15 דקות עדי שהאורז יספוג את המים ויתבשל. 2. קולים את הצנוברים במחבת חמה ללא שמן , תוך ערבוב מתמיד, עד להזהבה. 3. מעבירים את האורז לקערת ערבוב ומוסיפים את הבשר, הטחולים, הצנוברים, השמיר ותערובת התבלינים. מערבבים לעיסה אחידה. 4. דוחסים את המילוי אל פנים העוף וסוגרים היטב בעזרת קיסם. 5. מכינים ציפוי לעוף: מערבבים את הדבש עם השום ומיץ הלימון. מורחים בתערובת היטב את העוף מכל צדדיו. עוטפים את העוף ברדיד אלומיניום. 6. מעבירים לתנור שחומם ל-200 מעלות למשך 3 שעות. אופציה נוספת היא לאפות בתנור בטמפרטורה של 110 מעלות למשך לילה. 1. מגישים חם עם תפוחי אדמה אפויים.