1 מטגנים במחבת כבדה את חזה המולארד (כשהצד עם השומן מופנה כלפי מטה), כאשר הצד התחתון מזהיב, הופכים את החזה ומטגנים מספר דקות נוספות.
2. מוציאים את נתח החזה מהמחבת ופורסים אותו לפרוסות דקיקות.
3. נפטרים מהשמן במחבת ומוסיפים אליה את החומץ. כשהוא מתאדה מעט מוסיפים את הציר ומביאים לרתיחה.
4. ברגע הרתיחה מוסיפים למחבת הדבש, מתבלים ומבשלים מספר דקות.
5. בתום הבישול מוסיפים לרוטב כף מרגרינה תוך כדי בחישה מה שיעניק לרוטב מרקם סמיך.