1 מכניסים את תפוחי האדמה ושורש הסלרי הקצוץ למים בטמפ' החדר ומביאים לרתיחה. מנמיכים את האש ומבשלים כ- 25 דקות.
2 מרתיחים את היין במחבת עם הסילאן, בצלי שאלוט ועלי התימין. מצמצמים את הרוטב כרבע שעה, ממליחים ומפלפלים לפי הטעם.
3 במחבת קטנה מחממים שמנת מתוקה, חלב וחמאה עד להמסה מלאה ובעבוע.
4 כשתפוחי האדמה מוכנים, מסננים את המים ומחזירים לסיר באש קטנה לייבוש תפוחי האדמה מכלל הנוזלים. מועכים באמצעות מועך ידני עד למרקם קטיפתי ומוספים בהדרגה את רוטב השמנת עד שמגיעים למרקם הרצוי.
5 מחממים מחבת עם מעט שמן קנולה, צולים את הכבדים דקה מכל צד ומוסיפים את רוטב היין לבישול של 5 דקות באש נמוכה.
6 מרכיבים את המנה - מניחים הפירה הקטיפתי על צלחת קעורה, יוצרים במרכז בקע ומניחים את הכבד עם מעט רוטב.
7 לקישוט - ניתן לגרד מעט קליפת לימון טרי ותלתלי בצל ירוק שהושרו כרבע שעה במי קרח.