קציצות עוף עם ירקותלא קורה הרבה שאנחנו רואים סיר של קציצות עוף ויוצא לנו "וואו". הפעם, עם המתכון מהבלוג "אצלי במטבח", זה קרה גם קרה - ולכן מיהרנו להשיג לכם (ולעצמנו) את המתכון
צילום: ארז גולקו, In My Kitchen
|
המצרכים (8 מנות):לקציצות:
לרוטב:
אופן ההכנה:1 מערבבים את כל מרכיבי הקציצות ויוצרים כדורים בגודל כדורי פינג פונג. 2 מכינים את הרוטב: מחממים שמן זית בסיר גדול ושטוח ומטגנים את הבצל עד להזהבה. 3 מוסיפים בצל ירוק וכרישה, מטגנים עוד דקה ומוסיפים את השום. 4 מוסיפים את יתר המרכיבים ואת התבלינים וממשיכים לטגן עד שהירקות צרובים קלות. מערבבים בכל 2-3 דקות. 5 מוסיפים לסיר כליטר מים רותחים ומערבבים. 6 כשהרוטב מבעבע מסדרים בעדינות את הקציצות בין הירקות. מוסיפים עוד מים רותחים עד לכיסוי של הקציצות והירקות. 7 מביאים לרתיחה, מנמיכים את האש, מכסים את הסיר ומבשלים שעה וחצי. לחלופין, אפשר להעביר לתנור שחומם ל-120 מעלות לשעתיים. * מומלץ להגיש עם אורז. המתכון באדיבות הבלוג In My Kitchen של ארז ונטאלי גולקו. |