לניקיטוש:
לעבד לבצק ולמולל באצבעות לפתיתים קטנים
משאירים את הפתיתים על תבנית מרופדת בנייר אפיה לייבוש במשך 12 שעות לפחות מערבבים מדי פעם
למרק:
שוטפים את השוקיי עוף ומניחים בצד
לחתוך את הבצל והסלרי ולהניח בצד
לוקחים סיר גדול ומחממים את השמן ומטגנים את הבצל מערבבים מידי פעם במשך 5 דק׳ שלא ישרף מוסיפים את הסלרי ומערבבים במשך 3 דק׳
מוסיפים את העוף ומטגנים מכל צד במשך דקה
מוסיפים את המים ומביאים לרתיחה
מוסיפים את התבלינים ומערבבים מכסים ומבשלים במשך 30 דק׳ מוסיפים את הניקיטוש מכסים ומבשלים עוד 5 דק׳ ומכבים את האש הניקיטוש יגמור להתבשל עם האדים.
להשים על הפלטה רק ביום שבת אם לא הניקיטוש יהיה כמו דייסה ולא כדאי אם חסר מים להוסיף זה אמור להיות כמו מרק.
למזוג בצלחת קוסקוס ומעל את העוף מרק לפי הטעם ופתיתים
בתאבון:)