עוף ותפוח אדמה באייר פריירעוף ותפוחי אדמה הם ארוחה מושלמת לאמצע שבוע או סוף שבוע, אבל מה עם ארוחת עוף ותפוח אדמה ליחיד? ניסינו להכין באייר פרייר את אחת מארוחות הדגל הישראליות, להלן המסקנות![]()
צילום: לין לוי, mako אוכל
|
לפני הכל: יתרונות וחסרונות: בהכנת עוף באייר פריירבהשוואה לכהנה בתנור - אין ספק שההכנה באייר פרייר מהירה הרבה יותר וחוסכת את הזמן בו מחממים מראש את התנור וגם את זמן הצלייה עצמו. במבחן הטעם? הכנה בתנור עדיין מנצחת: הטעמים עצימים יותר והקראסט משמעותי יותר - גם מבחינת העור של העוף וגם מבחינת תפוחי האדמה. ועדיין - בשביל לסגור פינה לארוחה ב-20 דקות - האייר פרייר עדיין עושה עבודה לא רעה. בשורה התחתונה: הכנת עוף ותפוח אדמה באייר פרייר הוא כמו טיסה בלואו קוסט. זה אפשרי, זה סבבה, זה מהיר ופשוט אבל כמו בלואו קוסט יש חסרונות כשבוחנים את האפשרות לעומקה ומשווים עם עוף שנצלה בתנור ב-70 דקות. המצרכים :
לתיבול:
אופן ההכנה:![]() 1 מערבבים בקערה קטנה את כל חומרי תערובת תיבול, מלבד שמן זית. 2 מסדרים את העוף ותפוחי האדמה בתוך מתקן הצלייה של האייר פרייר ומברישים אותם בתערובת התיבול. 3 מכניסים לאייר פרייר וצולים על 200 מעלות למשך 10 דקות. 4 פותחים את האייר פרייר, מברישים את העוף ותפוחי האדמה בשמן זית ומחזירים לצלייה ל-10 דקות נוספת על 160 מעלות. ![]() בתיאבון!
מקרא:
![]() ![]() | המתכונים
הכי פופולריים
הכי חדשים
הכי מומלצים
|