1 מרתיחים בסיר מים עם מעט לימון ומוסיפים פנימה את החבושים למשך 20 דקות.
2 מטגנים את ירכיי העוף בשמן זית עד להשחמה.
3 מוציאים את הירכיים ומוסיפים פנימה את הבצל הקצוץ. לאחר מספר דקות מוסיפים גם את הג'ינג'ר.
4 מחזירים פנימה את העוף, השום, מלח פלפל וצ'ילי אדום ומבשלים מספר דקות.
5 מוסיפים את החבושים, היין האדום ומעט נוזלים לבישול של כ-25 דקות.
6 מוסיפים את הרימון, הדבש, הסילאן ורכז הרימונים ומנערים היטב את הסיר.
7 מכניסים לתנור להשחמה ל-15 דקות.
8 מקשטים עם פטרוזיליה, כוסברה ופלפל צ'ילי.