1 הקציצות: מערבבים את כל החומרים ומניחים בצד ל-10 דקות.
2 המרק: מכוונים את המיקרוגל לעוצמה החזקה ביותר. בכלי זכוכית מחממים את המים במיקרו. לאחר רתיחה מוסיפים את כל חומרי המרק חוץ מהאטריות. נותנים למרק להתבשל 10 דקות.
3 מוציאים את המרק מהמיקרוגל, צרים קציצות קטנות מהעוף ומניחים במרק. מתקנים תיבול ומחזירים למיקרו ל-30 דקות בעוצמת חימום גבוהה מאוד. מוסיפים את האטריות ומחממים במיקרו 10 דקות.
4 מוציאים את הכלי מהמיקרו, מוסיפים את נוזל אגוז הקוקוס ומעבירים בקערה גדולה. מפזרים מלמעלה כוסברה קצוצה.
*מתכוני התוכנית מובאים כפי שסופקו על ידי המתמודדים