1 מטגנים את הבצלים בסיר גדול כ-3 דקות. מוסיפים את הפטריות החתוכות לעוד 5 דקות ומערבבים.
2 מוסיפים את השום והתבלינים, מבשלים על אש נמוכה כ-5 דקות ומכינים בינתיים את תערובת הקציצות.
3 מערבבים את כל מרכיבי הקציצות היטב. יוצרים קציצות בגודל הרצוי ומניחים בסיר הפטריות. בשלב זה אמורים להיות בסיר נוזלים שהופרשו מהפטריות ומשמשים כרוטב, אבל במידה וחסרים נוזלים מוסיפים כ-1/3 כוס מים חמים. מבשלים כ-35 דקות עד שהקציצות מוכנות. מגישים עם פסטה, אורז או סלט.
הכנתם? ספרו לנו איך יצא!