צ'יקן נאגטסהגרסה האפויה והלא פחות מוצלחת של חטיפי העוף האמריקאים
צילום: istockphoto
|
המצרכים (8 מנות):
לבלילה
אופן ההכנה:1 מחממים תנור ל-180-200 מעלות. 2 טוחנים יחד את כל חומרי הבלילה (היא צריכה להיות סמיכה מאוד). שימו לב, הכמויות יכולות להשתנות מעט - מומלץ להוסיף כל מצרך בהדרגה, עד לסמיכות והטעם המתאים. 3 חותכים את החזה לקוביות עבות (עוד אפשרות: לגלגל פסי חזה-שניצל לשבלולים עם קיסם). 4 טובלים בבלילה ואחר כך בפירורי הלחם, ומניחים את הנאגטס בשמן רותח רק ל-1/2 שנייה (שהתערובת "תיסגר"). 5 מסדרים את הנאגטס על רשת התנור. מתחת לרשת כדאי לשים תבנית, שתקלוט את טפטופי השמן (המעטים מאוד). 6 אופים עד השחמה, בערך 10-15 דקות (לא לאפות יותר מדי, שהעוף לא יתייבש) ומגישים עם קטשופ או כל רוטב אחר. |