1 מכינים את הקוסקוס לפי הוראות היצרן שעל האריזה.
2 מכינים את הקציצות: מערבבים יחד את כל החומרים בקערה, ולשים בידיים משומנות את התערובת כדי שכל הטעמים והתבלינים יתערבבו כראוי.
3 מחממים מחבת עם שמן זית, ומטגנים את הקציצות כ-2 עד 3 דקות מכל צד, או לחילופין אופים אותן כ-25 דקות בתנור עד שהן יציבות וזהובות.
4 מכינים את הרוטב: מחממים מחבת עם שמן זית, שום ורסק העגבניות ומטגנים הכל יחד כשתי דקות. מוסיפים את האורגנו, המלח והפלפל, ומערבבים. מנמיכים את הלהבה ומבשלים כ-10 דקות.
5 מוסיפים לרוטב את הקציצות המטוגנות (או האפויות), מכסים, ומבשלים 20 דקות עד שהן מבושלות וספוגות היטב ברוטב.
* טיפ לילדים: מרסקים את כל מרכיבי הרוטב בבלנדר ליצירת רוטב חלק, בלי חתיכות, ממש כמו קטשופ.
>> לעמוד הפייסבוק של קוסקוס זה משפחה חמה
>> והנה סלט קוסקוס מפוצץ בבריאות