1 משרים את העוף וחזה האווז במרינדה המורכבת מיין לבן, מיץ תפוזים בזיליקום ותימין. ניתן להוסיף קצת צ'ילי גרוס.
2 בסיר קטן מניחים את הסוכר והמים ומביאים לרתיחה, מוסיפים פרוסות לימון קצוצות דק ומצמצמים על אש נמוכה בבעבוע עדין עד שהלימון מזוגג.
3 מורחים את פרוסות הקישואים בשמן זית, מלח ופלפל גס ומניחים על האש לצלייה. את העגבניה מניחים על המנגל עד לצלייה וקירמול.
4 מוציאים את העוף מהמרינדה ומניחים אותו על תבנית פסים לוהטת עם שמן זית, עד לקבלת גוון זהוב. מעבירים על המנגל להמשך הכנה.
5 כשהעוף מוכן, מחזירים אותו למחבת פסים, יוצקים את הרוטב ומקרמלים בעדינות.
6 את חזה האווז מקרמלים בעדינות במחבת. מוציאים ופורסים לפרוסות דקות.
7 פורסים את העגבניות ומניחים על גבי הצלחת עם מלח פלפל גס, מעליהם מניחים פרוסות לימון מזוגגות, מעליהן מניחים את חזה העוף ויוצקים מעט סירופ.
8 מניחים בצד את הקישואים ומעליהם חזה אווז צרוב.