המצרכים (4 מנות):
רוטב סלסה
אופן ההכנה:1 מערבבים בקערה קטנה סלסה ופלחי תפוז. מכסים ומניחים במקרר עד ההגשה. 2 מחממים את התנור ל-190 מעלות. מערבבים שמן, מרגרינה מומסת, אבקת צ'ילי, אבקת שום, כמון, מלח ושיבולת שועל בקערה שטוחה ורדודה עד אשר כל המרכיבים לחים בצורה שווה. 3 בקערה שטוחה ורדודה נוספת, מערבבים ביצה ומים באמצעות מזלג עד הקצפה. טובלים את העוף בבלילה ולאחר מכן מכסים אותו לחלוטין בשיבולת המתובלת. מניחים את העוף על נייר אפייה או אלומיניום. את שארית שיבולת השועל מניחים על העוף המצופה. 4 אופים במשך 30 דקות או עד אשר העוף מבושל וציפוי השיבולת נצבע חום זהוב. מגישים עם סלסה סאנשיין. ניתן לקשט בכוסברה קצוצה. |