1 הרוטב: בסיר בעל תחתית עבה יוצרים קרמל מהסוכר, מיץ הלימון והמים. 2. כשנוצר קרמל עדין וצמיגי מוסיפים למחבת את קליפת התפוז, מיץ התפוזים, ציר העוף, רסק העגבניות והמלח, בוחשים היטב ומבשלים עד שהנוזל מצטמצם ומתקבל רוטב סמיך. 3. טועמים ומתקנים את התיבול. מוסיפים את פרוסות התפוז ומבשלים מעל להבה נמוכה חמש דקות נוספות. 4. הכנת הבשר: ראשית מלהיטים מחבת כבדה מעל להבה גבוהה ומחממים את תנור האפייה לחום של 200 מעלות 5. מנקים את נתחי החזה מעודפי שומן (לא נפטרים מכולו אלא משאירים מעטה דק שייתן טעם). 6. צולים את נתחי החזה במחבת החם משני צידיהם (מספר דקות מכל צד) ומסירים מהאש. 7. פורסים כל נתח לפרוסות בעובי בינוני, מעבירים את פרוסות החזה לתבנית ומפזרים מעליהן מעט מלח שולחן. 8. מעבירים את התבנית לתנור החם אופים את פרוסות החזה כשלוש דקות עד שצבען הופך לוורדרד (לא יותר מזה) ההגשה: יוצקים בנדיבות מהרוטב לצלחת עמוקה, מניחים מעל את פרוסות המולארד ומעטרים בפרוסות התפוז המזוגגות.