מכינים את תלתלי הבצל הירוק- חותכים את גבעולי הבצל לרצועות דקות ומניחים אותם בקערה עם מי קרח. מערבבים בקערה נפרדת את חומרי הרוטב. מחממים מעט שמן במחבת ומשחימים בו מעט את העוף, מוציאים. לאותו שמן מכניסים את השום, הג'ינג'ר, המרווה, התימין, בצלי השאלוט הקלופים, המלח והפלפל ומטגנים יחד כמה דקות, מחזירים את העוף למחבת לערבוב קל. מוסיפים את נוזלי הרוטב למחבת, מביאים לרתיחה, מכסים ומבשלים יחד כ-15 דקות. מוסיפים את שני סוגי הערמונים לערבוב נוסף, טועמים ומתקנים תיבול. מבשלים על להבה גבוהה ליצירת קרמל. מוציאים את התבשיל לכלי הגשה, ומניחים עליו את תלתלי הבצל הירוק.