1 טורפים את מרכיבי המשרה בקערה. מוסיפים את העוף ואת הירקות ומשרים 6 שעות לפחות.
2 מחממים את התנור לחום בינוני (180 מעלות). מעבירים את כל תכולת הקערה לשקית "קוקי". קושרים את קצה השקית ומנקבים בה כמה חורים, כפי שכתוב על האריזה. מניחים את השקית בתבנית ואופים כשעה ורבע. חשוב לנער מעט את השקית פעם אחת במהלך האפייה.
3 מעבירים את התנור למצב גריל (חום עליון). מעבירים את תכולת השקית לקערת הגשה חסינת חום ומחזירים לתנור ל-10 דקות נוספות כדי להשחים את העוף. מומלץ להגיש עם אורז לבן פשוט.