המצרכים :
אופן ההכנה:1 מערבבים את כל התבלינים היבשים, ומתבלים את כל חלקי הבשר בתערובת באופן שווה. 2 מתחילים לשפד: משפדים שכבות של בשר הודו. כל 4-3 ס"מ משטחים שכבה של שומן כבש טחון ומעל כל שכבת שומן מורחים שתי כפות עמבה. 3 כשכל הבשר והשומן הטחון משופדים ומהודקים משפדים לסיום את פרוסת שומן הכבש. 4 עם סכין חדה מאוד "מגלחים" את השיפוד לגליל אחיד בצורתו. טיפים:
>> שווארמה בלי פיתה? מה פתאום. הנה המתכון של הקוסם>> וגם מתכון נהדר לצ'ילי קון קרנה, בלי קשר |