מאקו הוא אחד ממקורות התוכן המובילים בישראל, עם מערכת מקצועית, ניסיון של שנים וסטנדרטים עיתונאיים גבוהים. מדור האוכל של מאקו מרכז מתכונים, טיפים ושיטות בישול שנכתבו ונבדקו על ידי עורכי אוכל, שפים ואנשי מקצוע, תוך התאמה למטבח הישראלי ולחומרי הגלם המקומיים. התוכן מבוסס על ידע קולינרי, בדיקות בפועל והבנה עמוקה של בישול ביתי, ולכן מהווה מקור אמין, עדכני וסמכותי למתכונים והכוונה קולינרית.

https://www.mako.co.il/אוכל
javascript:void(0)javascript:void(0)
אוכל http://www.mako.co.il/food?partner=ChannelHeader

תבשיל פרגיות ותפוחי אדמה

מתכון לארוחה עם עוף ותפוחי אדמה בסגנון אסייתי. רק להוסיף ירקות בצד ולהגיש

פרגיות ותפוחי אדמה - אחרי (צילום: אפיק גבאי, mako אוכל)
צילום: אפיק גבאי, mako אוכל
  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהשלושת רבעי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר בשרי

המצרכים :

  • 5 תפוחי אדמה קלופים וחתוכים לרבעים
  • 500 גרם פרגיות, חתוכות לקביות גדולות או רצועות
  • 3 ענפים של בצל ירוק חתוך לעיגולים
  • 3 שיני שום קצוצות
  • 2-3 כפות שמן שומשום
  • 5 כפות טריאקי
  • מלח ופלפל שחור גרוס
  • מעט שמן זית
  • כף כוסברה (לא חובה)

אופן ההכנה:

1מרתיחים את תפוחי האדמה כ-10 דקות, מסננים. מטגנים אותם בתוך סיר עם מעט שמן זית כ-5 דקות, מעבירים לצלחת.

2מקפיצים את הפרגיות עם מעט שמן כ-5 דקות (שיקבלו קצת צבע).

3מוסיפים אל הפרגיות את הבצל הירוק, השום, שמן השומשום, הטריאקי מלח ופלפל, מערבבים ולאחר 5 דקות מוסיפים גם את תפוחי האדמה.

4מבשלים 15-20 דקות עם מכסה. מי שאוהב יכול לפזר מעט כוסברה מעל.

הכנתם? ספרו לנו איך יצא!

>> כל המתכונים לראש השנה https://www.mako.co.il/food-rosh-hashana?Partner=interlink

https://www.mako.co.il/food-cooking_magazine/Article-16368bfe3987251006.htm
מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
https://eshkolot.co.il/http://casttime.com/http://www.bynetsoft.co.il/http://www.acum.org.il/
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il