נודלס עם עוף
מנה תאילנדית צבעונית של נודלס מוקפצים עם שלל ירקות ורצועות חזה עוף
|
| פורסם 04/04/12 15:00
צילום: istockphoto
|
| |
Rating:
4.3
130 reviews.
לא אוהב
אוהב
תודה שהצבעת!
זמן עבודהחצי שעה
זמן הכנהחצי שעה
רמת קושיכל אחד יכול
כשרות
כשר בשרי
המצרכים (4 מנות):
שקית של נודלס
- 2 גמבות
- 1 פלפל צהוב
- 1 פלפל כתום
- כוס גרגירי תירס
- 2 בצלים
- 3 שיני שום
- 2 גזרים קלופים
- כוס וחצי נבטים
- כוס פטריות חצויות
- רבע כוס רוטב סויה
- 3 כפות רוטב צ'ילי מתוק/חריף
- רצועות חזה עוף
- שמן קנולה
- כורכום
- פפריקה
- שום
- מלח
- פלפל
אופן ההכנה:
- 1. מבשלים את הנודלס בסיר על פי הוראות ההכנה.
- 2. חותכים את כל סוגי הגמבות והגזרים לרצועות דקות ואת הבצלים לטבעות.
- 3. כותשים את שיני השום ומתבלים את חזה העוף משני הצדדים.
- 4. במחבת גדולה או ווק מחממים שמן ומטגנים את הבצל והשום עד להזהבה.
- 5. מוסיפים את כל הירקות ומתבלים בכורכום, מלח פלפל ושום. בסוף מוסיפים גם את הסויה והצ'ילי.
- 6. במחבת נפרדת מחממים שמן ומטגנים את חזה העוף כ-2-3 דקות מכל צד.
- 7. כשהנודלס מוכן מוסיפים אותו למחבת עם הירקות ומערבבים טוב טוב. לבסוף מוסיפים את חזה העוף ומערבבים.
פתח הכל סגור הכל
-
{post_index}{post_subject}
{post_body}
{post_name} {post_date}
{post_replies}
מקרא:
= תגובה ללא תוכן
= תגובה עם תוכן
| |
|