1 צולים את הדלעת בתנור בחום גבוה למשך 30 דקות.
2 מצננים את הדלעת ומורידים את הקליפה, מועכים בעזרת מזלג היטב.
3 מוסיפים את שאר חומרי המטבל ומערבבים היטב, עד שהמחית הופכת לחלקה (אך לא חלקה מדי).
4 שומרים בקירור עד להגשה, ובינתיים מכינים את כנפי העוף.
5 מבשלים את כנפי העוף במים רותחים כ-10 דקות ומצננים.
6 מעבירים את הקורנפלקס לשקית ומרסקים אותם לפירורים. מוסיפים את הקורנפלור ועשבי התיבול הקצוצים.
7 טובלים את כנפי העוף בביצה ומעבירים לשקית לשקשוק טוב עם פירורי הקורנפלקס עד לציפוי.
8 מעבירים לשמן החם ומטגנים עד קבלת גוון זהוב יפה מכל הצדדים
9 מגישים בלווית מטבל הדלעת.