חותכים את הירקות והחזה לחתיכות גדולות.
מחממים מחבת עם שמן זית ומטגנים את הבצלים, פלפלים והגזרים כמה דקות על אש גבוהה. מוסיפים את השום קצת לפני הוספת בעוף.
את העוף מערבבים עם שמן זית ופפריקה ומוסיפים לירקות שבמחבת תוך כדי ערבוב עד שהעוף נהיה לבן מבחוץ. על מנת לקבל מנה קצת חריפה ניתן להוסיף בשלב זה קצת פלפל חריף.
מורידים את האש, מוסיפים רוטב סויה, מעט מלח ויין אדום מערבבים וסוגרים את המכסה לעוד 10 דקות גג.
לפני הסיום ניתן לחתוך חתיכת עוף כדי לראות שהיא לא ורודה מבפנים.