1 מערבבים את חומרי המשרה, חותכים את הפרגיות לרצועות ומשרים ביחד במקרר כשעתיים.
2 צורבים את הפרגיות בחצי כף שמן קנולה כ-8 דקות על מחבת פסים.
3 שוטפים את תפוחי האדמה ומבשלים בסיר עם מעט מלח במשך 10 דקות.
4 מסננים את תפוחי האדמה, מעבירים לכלי חסין אש, מוסיפים 2 כפות שמן זית, עלה רוזמרין וחצי כף מלח גס ואופים בתנור שחומם ל-170 מעלות במשך 15 דקות.
5 מטגנים את הפטריות במעט שמן על מחבת הפסים (כ-6 דקות).
6 ממלאים גמבה אדומה בתערובת של 10 עגבניות שרי חצויות, חצי פלפל חריף, שן שום, חצי כף שמן זית וחצי כפית מלח.
7 מסדרים את הפטריות ומעליהן את הפרגיות, לידן מסדרים את תפוחי האדמה והגמבה הממולאת.
סימון תזונתי עבור מנה/יחידה (2 מנות)
קלוריות | 1426אנרגיה |
חלבונים | 106 גרם |
פחמימות | 127 גרם |
שומנים | 53 גרם |
לטבלה המלאה
הערכים התזונתיים באדיבותעלולה להיות סטייה בנתונים