1 מערבבים בקערה את ההודו הטחון, תפוחי האדמה, הבצל והפטרוזיליה.
2 מוסיפים ביצים, אבקת מרק, פלפל, בהרט, מלח וקמח מצה ומערבבים היטב. אם העיסה נוזלית מדי מוסיפים מעט קמח.
>> לאתר של פסקל פרץ רובין
3 מחממים שמן במחבת גדולה. יוצרים מהתערובת כדורים בקוטר 3-4 ס"מ ומטגנים משני הצדדים עד לקבלת גוון זהוב.
4 מכינים את הרוטב: מחממים שמן בסיר ומטגנים בצל ושום דקה-שתיים, עד שקיפות. מוסיפים עגבנייה, רסק עגבניות ותבלינים ומערבבים.
5 מוסיפים מים ומביאים לרתיחה. מוסיפים את כדורי ההודו ומביאים שוב לרתיחה, מכסים ומבשלים על להבה נמוכה כ-30 דקות. מגישים על פסטה.