1 במחבת רחבה ממיסים את החמאה. מוסיפים את הבצלים ומטגנים עד שהם מזהיבים. מוסיפים את כבדי העוף, עלי הדפנה, רוזמרין, תימין, שום, מוסקט, קלבדוס, מלח ופלפל ומטגנים כ-2 דקות.
2 מורידים מהכיריים ושולפים את עלי הדפנה ועשבי התיבול. מעבירים למעבד מזון ומעבדים למחית. מפזרים את השקדים הקצוצים על תחתית התבנית ויוצקים מעל את מחית הכבד. מכסים בניילון נצמד ומניחים במקפיא לשעתיים. מעבירים למקרר.
3 להכנת הרוטב: בסיר קטן מבשלים את כל החומרים מעל להבה נמוכה במשך שעה.
4 להגשה: הופכים את הפטה על צלחת הגשה, פורסים למנות או מגישים שלם לשולחן. יוצקים מסביב את הרוטב