1 מערבבים את כל חומרי הרוטב, ניתן להכין יום קודם. 2. מערבבים את הקמח עם הפפריקה. 3. מחממים שמן בסיר עמוק (לא במחבת). 4. מקמחים את הכנפים בציפוי דק מאד של קמח ומטגנים בשמן כ- 7 דקות (חשוב לטגן בכל פעם כמות קטנה כדי שהשמן לא יתקרר יתר על המידה) 5. בינתים יוצקים את הרוטב לקערה עמוקה. 6. כשהכנפיים מטוגנות מעבירים מיד, בעודן חמות אל הרוטב ומערבבים מעט עד שכל הכנפים מצופות במעט רוטב. 7. מניחים בצד, רצוי בתוך תנור שחומם מראש ל- 120 מעלות וחוזרים עם הפעולה עד שכל הכנפים מוכנות. 8. מעטרים ברצועות בצל ירוק ומגישים חם.