1 ראשית, נחתוך את הירקות :
בטטה - קוביות קטנות.
מלפפון - רצועת.
חסה - עלים חתוכים גס.
2 לחמם בסיר כוס מים ולהביא לרתיחה.
להוסיף : רוטב סויה, מייפל, דבש, מיץ לימון ולערבב היטב.
3 להוסיף את חתיכות חזה העוף ולהעביר לחום בינוני.
מכסים ומבשלים 10 - 15 דק.
לאחר שהחזה עוף עשוי , נעביר אותו לצלחת ונתן לו מעט להתקרר. (שומרים את נוזלי הסיר)
4 נעביר את קוביות הבטטה לאותו סיר להתבשל עד 15 דק או עד שהן רכות. (לבדוק עם מזלג).
לאחר 15 דק נעביר לצלחת . (שומרים את נוזלי הסיר)
5 עד שהבטטה תתקרר, נפרק את רצועות חזה העוף בעזרת מזלג.
6 נעביר את כל המרכיבים לקערה , נוסיף 3 כפות או יותר מהנוזלים בסיר... ובתאבון (: