1 מביאים ליטר וחצי מים לרתיחה עם הירקות לחמש דקות. מכבים את האש ומניחים את נתח חזה העוף במים למשך 10 דקות מכוסה. מצננים ופורסים דק. שומרים את העוף בכלי במקרר עם שמן זית.
2 להכנת הפסטו: מניחים את המרכיבים במעבד מזון ומעבדים למחית. מאחסנים בקירור.
4 מבשלים 2 כפות של שיני שום במעט שמן זית על אש נמוכה מאוד, עד שמתרככים.
5 פורסים קישוא לרצועות אורכיות, מושחים בשמן זית וצורבים קלות על מחבת.
3 מורחים שכבה מכובדת של הפסטו על פרוסת לחם, מניחים את החסה, השום, הקישוא, העוף והטחינה, סוגרים בעוד פרוסת לחם ומגישים.