לא אוהב אוהב
תודה שהצבעת!
חזה עוף חתוך לנתחים
1 בצל בינוני, קצוץ
1 מתבלים את החזה במלח, פלפל, פפריקה וצ'ילי. את תפוחי האדמה פורסים לפרוסות דקות.
2 מטגנים את הבצל בשמן זית עד שקיפות, מוסיפים את רסק העגבניות, העגבניות המגורדות והתבלינים ומערבבים היטב.
3 מבשלים כ-10 דקות ומוסיפים את המים. מערבבים ומביאים לרתיחה.
4 מוסיפים את תפוחי האדמה ומניחים להם להתבשל ברוטב כחצי שעה.
5 מוסיפים את נתחי חזה העוף ומבשלים עוד חצי שעה.
פתח הכל סגור הכל