1 בעזרת קופיץ, מחלקים את העוף לכ-12 מנות, עם העור והעצם. 2. שמים את הקמח, אבקת האפייה, מלח ופלפל בשקית נייר חומה גדולה ועבה. מוזגים את החלב לצלחת מרק שטוחה. מחממים את המרגרינה בסיר ומוסיפים (אם רוצים) את הבייקון. 3. כשהשומן שבסיר חם, טובלים כמה חלקי עוף בחלב, מכניסים לשקית הקמח, סוגרים ומנערים. 4. מטגנים את העוף המקומח בשומן שיכסה אותו לגמרי. אסור להכניס יותר מדי נתחי עוף לסיר הטיגון – צריך לתת להם מרחב. מטגנים כשמונה דקות מכל צד, להשחמה מוחלטת. מטגנים כך כמה נאגלות של עוף ומקפידים שהשומן יהיה חם אבל לא יישרף. 5. כשכל העוף מטוגן, מכינים את הרוטב: שומרים רק שלוש כפות מהשומן בו טוגן העוף בסיר. מוסיפים את החמאה ומתיכים אותה. מוסיפים את הקמח ובוחשים היטב בכך עץ כדי לגרד מתחתית הסיר משקעים. מבשלים כך עד שמשחים ומבעבע. 6. מוסיפים בהדרגה חלב ושמנת. מרתיחים ומבשלים בבחישה עד שמסמיך. מתבלים במלח ופלפל ומגישים לצד העוף המטוגן.