1 מחממים את התנור לחום נמוך (100 מעלות).
2 בסיר גדול שניתן להכניסו לתנור (ללא ידיות מפלסטיק), מחממים את השמן ומטגנים את פרוסות תפוחי האדמה עד שהן מזהיבות (כחמש דקות מכל צד). מוציאים אותן מהסיר ומניחים בצד.
3 מטגנים כך גם את שוקי העוף, וגם אותם מוציאים מהסיר ומניחים בצד. ממליחים ומפלפלים.
4 בקערה נפרדת מניחים את המקרוני, ויוצקים עליהם את השמן שבו טוגנו תפוחי האדמה והשוקיים. מערבבים היטב.
5 מניחים בתחתית סיר הטיגון את פרוסות תפוחי האדמה, מעליהן מפזרים מחצית מכמות המקרוני ודוחסים מעט. מעל שכבת המקרוני מסדרים את השוקיים ואת הביצים הקשות (לא מקולפות). מפזרים את המקרוני שנותרו ומהדקים מעט.
6 מטפטפים על התבשיל חצי כוס מים.
7 סוגרים את הסיר היטב ומכניסים לתנור למשך הלילה.
>> עדיין חורפי לכם בנשמה? נסו את המרק של אלקנה