1 מחממים בסיר רחב ושטוח את השמן ומטגנים את שוקי העוף מכל הצדדים עד שישחימו. מעבירים לצלחת.
2 מוסיפים לסיר את הבצל, השום והג'ינג'ר ומטגנים כ-6 דקות עד שהבצל מתחיל להזהיב. מחזירים לסיר את שוקי העוף, מוסיפים את רוטב הסויה והיין, מתבלים בסוכר חום, במלח ופלפל ומביאים לרתיחה. מכסים ומבשלים כ-40 דקות על להבה נמוכה.
3 מוסיפים את הערמונים ומבשלים יחד כ-20 דקות נוספות ללא מכסה, עד שהעוף מוכן. מגישים חם.
[הערמונים מכילים כ-2% שומן בלבד, הם עשירים בסיבים תזונתיים ובמינרלים חשובים כמו אשלגן ומגנזיום].