1 מערבבים בקערה את כל חומרי הקציצות.
2 יוצאים קציצות מאורכות ומטגנים במעט שמן, עד להשחמה.
3 מוציאים לנייר סופג.
4 באותה מחבת מטגנים את הבצל הקצוץ, ומוסיפים את העגבניות המרוסקות (שימו לב – לא רסק עגבניות!). ממלאים פעם וחצי את קופסת העגבניות במים, ומוסיפים למחבת.
5 מביאים את הרוטב לרתיחה, מוסיפים את הקציצות, סוגרים במכסה ומבשלים על להבה נמוכה מאוד כ-40 דקות. אפשר להוסיף ב-5 דקות האחרונות תירס לרוטב.
6 מגישים על אורז או פתיתים.