1 מבשלים את תפוחי האדמה בהרבה מים עד שהם רכים לגמרי. מקלפים ומועכים לפירה. מוסיפים את שמן הזית, מלח ופלפל לפי הטעם ומערבבים.
2 מכינים את השניצלים: חותכים את החזות לחתיכות בגודל השניצלים שנרצה.
3. מסדרים שכבה של פירה על חצי מהשניצלים, ומכסים בחצי השני של השניצלים. טובלים בזהירות בביצה ואז בפירורי הלחם.
4. מחממים את השמן במחבת ומטגנים את השניצלים עד הזהבה משני הצדדים. מוציאים לנייר סופג לדקה או שתיים
5. מגישים עם ספייסי מיונז ומיונז שום.
* המתכון נערך מחדש על ידי אולגה טוכשר.