1 מקמחים את שוקי העוף בקמח שמתובל בנדיבות במלח ופלפל.
2 בסיר מטגנים את השוקיים עד שהעופות משחימים מכל הצדדים.
3 מוסיפים את ירקות השורש, הפטריות, התימין והסוכר החום.
4 יוצקים יין אדום ומביאים לרתיחה.
5 משאירים במצב רתיחה במשך 15 דקות עם מכסה.
6 מנמיכים להבה ומבשלים במשך 40 דקות.
7 טועמים ומתקנים תיבול.
8 מוסיפים קוביות חמאה וכוסברה קצוצה.
* מומלץ להגיש לצד חרדל, לחם ובירה קרה.
מתכוני התכנית מובאים כפי שסופקו על ידי המתמודדים.