עוף עם זיתיםמנה שכולה טעמים וריחות של בית, עם זיתים שחורים ותיבול פפריקה וכורכום |
המצרכים (4 מנות):
אופן ההכנה:1 מוציאים מהזיתים את החרצנים ומרתיחים אותם פעמיים. בין ההרתחות יש להחליף את המים על מנת להוציא את המרירות. 2 שמים בסיר מעט שמן זית ומתחילים לטגן את העוף בסיר סגור. הטיגון מוציא את השומן של העוף. 3 מוסיפים את הזיתים, שיני השום והפלפל החריף ומכסים במים רותחים. מוסיפים מעט פלפל לבן, כורכום, פפריקה ומכסים. 4 לקראת סוף הבישול מוסיפים כוסברה קצוצה ומלח לפי הצורך.
מקרא:
![]() ![]() | המתכונים
הכי פופולריים
הכי חדשים
הכי מומלצים
|