קציצות עוף מטוגנותקציצות עוף מטוגנות זה תמיד טעים, אין מה שלא יהיה טעים בהן, אבל תודו שזה מסוג המאכלים שלא נוטים להשאיר הרבה רושם. עם הקציצות של רותם ליברזון הסיפור אחר לגמרי
צילום: nelea33, ShutterStock
|
אנחנו לא צריכים שתגידו לנו - טיגון של בצל רק בשביל להכניס אותו לקציצות זה קצת כאב ראש, ועל אחת כמה וכמה בצל וגם זוקיני מגורר. אז לשאלתכם שלא נשאלה התשובה היא לא, לא חייבים לטגן אותם מראש, אבל מאוד מאוד כדאי. מכיוון שהטעם של העוף הטחון הוא מעט אנמי יחסית לבשר, הבצל המטוגן יכול להיות הדבר שעושה את ההבדל בין קציצות עוף נחמדות לקציצות עוף וואו. ואנחנו תמיד בעד הוואו.
נסו את זה פעם אחת, רק אל תשכחו לחזור לספר לנו איך יצא. המצרכים :
אופן ההכנה:1 מערבבים היטב את כל מרכיבי הקציצות לקבלת מסה אחידה. 2 מחממים שמן זית במחבת, יוצרים קציצות לא עבות ומטגנים משני הצדדים עד השחמה. 3 מגישים מיד. לעמוד האינסטגרם של רותם ליברזון בתיאבון! |