עוף בציפוי ביסלישוקי עוף אפוית ורכות מבפנים, עם ציפוי פריך של החטיף הלאומי. קחו צלחת ובירה קרה, ותקבלו תענוג קיצי ונהדר
צילום: אפיק גבאי, תיק אוכל
|
המצרכים (6 מנות):
אופן ההכנה:1 מחממים תנור לחום של 200 מעלות. 2 מערבבים את הביצים עם החרדל והתבלינים. מכינים קערה עם קמח ועוד קערה עם הביסלי המרוסק. 3 מצפים את העוף בקמח, לאחר מכן בביצה ולאחר מכן בביסלי. מהדקים את הציפוי לעוף בעזרת הידיים. 4 מרפדים תבנית עם נייר אפייה ומניחים עליה את שוקי העוף. משמנים אותם בעזרת תרסיס שמן ואופים עד שהעוף משחים כ-35-40 דקות (כבר אחרי חצי שעת אפייה אפשר לנעוץ בעוף מזלג. אם המזלג ננעץ בקלות - העוף מוכן). מגישים חם לצד כוס בירה, או כל משקה קר שאוהבים. הכנתם? ספרו לנו איך יצא! המתכון התפרסם בבלוג "תיק אוכל" של אינס שילת ואפיק גבאי |