1 מכינים את כדורי העוף: מערבבים את חומרי הקציצות למעט השומשום ומייצבים במקרר חצי שעה.
2 יוצרים כדורים קטנים בקוטר 4-3 ס”מ, מצפים כל כדור בשומשום ומניחים בתבנית מרופדת בנייר אפייה. אם לא מכינים מייד, מעבירים למקרר.
3 מחממים תנור ל-190 מעלות.
4 מזלפים מעט שמן על כל כדור ואופים 20 דקות או עד שיציב וזהוב.
5 מכינים את הרוטב ומגישים: מערבבים את חומרי הרוטב.
6 מגישים את כדורי העוף חמים עם רוטב.
לגיוון: ניתן להגיש עם רוטב סויה מתובל בדבש, ג’ינג’ר ושום.