1 גונדי: טוחנים את החומוס הקלוי, חזה העוף, כורכום, מלח, הל ובצל קצוץ ומערבבים. כשהתערובת הופכת להומוגנית מוסיפים את השמן לאט לאט, ומגלגלים צילינדר. שמים בצלחת ומכניסים למקרר.
2 מבשלים את מרק העוף בסיר בינוני, מוסיפים את גרגירי החומוס ומניחים לרתוח על אש קטנה. במקביל, דופקים את הכרעיים ומורחים חמאה על מחבת נוספת. פורסים את הכרשה לטבעות דקות ומאדים במחבת.
3 במחבת נוספת מקפיצים את התרד עם שמן הזית והשום. קוצצים דק דק ומעבירים למחבת של הכרשה. מערבבים טוב טוב ומגררים פנימה אגוז מוסקט. מוסיפים מלח ופלפל ומורידים מהאש.
4 עוף בלוטין: משטחים את הכרעיים כך שיתאימו להכנת רולדה. מניחים ניילון נצמד על משטח הבישול ומסדרים עליו את הכרעיים, הכרשה והתרד. מגלגלים טוב טוב הניילון עד שלא נשאר בפנים אוויר.
5 מרתיחים מים בסיר ומכניסים את הניילון עם הכרעיים. מבשלים בחום בינוני כ-32 דקות.
6 מכניסים למרק העוף עם החומוס את הצנון ומבשלים להתרככות. מוציאים ושמים בצד.
7 מוציאים את הצילינדרים מהמקרר, מכניסים למרק ומבשלים כ-20 דקות. פותחים את הניילון ומטגנים במחבת עם חמאה טיגון רציני, עד לקריספיות. מקפיצים את הצנונים עם חמאה, מלח ופלפל.
8 רוטב: מערבבים גרידת חזרת עם מיונז, מלח ופלפל.
9 הרכבת המנה: מסדרים על צלחת שלושה רולים של עוף בלוטין, ומניחים לצדם צלוחית עם רוטב חזרת.שמים את המרק בקערת מרק עם גרגירי חומוס, עלי שמיר, בצל ירוק אחד והצנונים באמצע, ומגישים.
*מתכוני התוכנית מובאים כפי שסופקו על ידי המתמודדים