המצרכים (5 מנות):לראב הבית:
לכנפיים:
אופן ההכנה:1 מכינים את ראב הבית: קולים את גרגירי החרדל, החרדל השחור, האורגנו היבש וגרגירי הכוסברה במחבת יבשה כדי לשחרר את הטעמים שלהם. 2 מקררים את התבלינים ומעבירים למכתש ועלי (או מעבד מזון). טוחנים אותם לאבקה. 3 מעבירים לקערה ומערבבים עם כל שאר המרכיבים. אם לא משתמשים מיד, מעבירים לכלי אטום ושומרים במקום חשוך וקריר עד השימוש. 4 מוסיפים לקערה את הכנפיים ומערבבים היטב. 5 מגרדים מעל קליפת לימון ומערבבים שוב. 6 צולים את הכנפיים על הגריל החם עד שהן שחומות היטב (אפשר גם לשים בתבנית אפייה ולהכניס למעשנה למשך שעתיים ב-120 מעלות). 7 מוציאים מהמעשנה וסוחטים לימון מעל. * טיפ: ראב התבלינים מתאים לא רק לכנפיים, אלא לכל בשר שאתם רוצים לתבל לפני צלייה על האש. "ספר של בשר" הוא ספר חדש של אוהד קויתי וגילי בן שחר, אנשי "קרנבל של בשר", עם 104 מתכוני בקר, טלה, עופות ודגים וגם רטבים, תערובות תבלינים, קוקטיילים ואפילו קינוחים. לכבוד יום העצמאות, מוצע הספר למכירה במחיר מיוחד כאן בלינק |