1 מקפיצים קלות את קוביות הירקות במעט בשמן.
2 מערבבים כפית קמח עם מעט מים ומוסיפים לירקות ביחד עם כוס היין ומערבבים קלות.
3 במחבת מקפיצים את הכבדים עם הבצל והפיסטוקים. מתבלים במלח ופלפל לבן.
4 חורצים את חזה העוף וממלאים בתערובת הכבדים והבצל.
5 מחממים תנור ל-200 מעלות. מקמחים את החזה הממולא מכל כיוון וסוגרים בטיגון קל. מעבירים לתבנית אפיה ושופכים מעל את רביכת הירקות. מכניסים לתנור למשך חצי שעה ומוודאים שהעוף מוכן עד הסוף.
6 הסלט: מערבבים את כל המרכיבים יחד ומתבלים. *מתכוני התוכנית מובאים כפי שסופקו על ידי המתמודדים