1 מרפדים תבנית בנייר אפייה, ומשמנים בספריי שמן.
2 מסדרים את פרוסות תפוחי האדמה בשכבה אחת וממליחים.
3 מערבבים בקערה את שמן הזית, המלח והפפריקות, ומורחים את העוף היטב.
4 מסדרים את חלקי העוף על תפוחי האדמה ומפזרים את השום.
5 מערבבים את חומרי הרוטב בסיר גדול ומביאים לרתיחה. מוסיפים את הספגטי, מערבבים ומסירים מהאש.
6 מניחים את הפסטה עם הרוטב מעל העוף ומכסים היטב בנייר אלומיניום.
7 אופים חצי שעה בחום של 105 מעלות, מנמיכים את הטמפרטורה ל-100 מעלות ואופים עוד לפחות 4 שעות.