מעורב ירושלמילקנות פרגיות, טחול ולבבות זה לא בעיה, להקפיץ אותם במחבת זה גם לא בעיה. אז למה תמיד פחדנו להכין מעורב ירושלמי בבית? כנראה בגלל התיבול, ופה לשמחתנו הוא פשוט ומדויק![]()
צילום: אפיק גבאי, סטיילינג: דיאנה לינדר
|
המצרכים :
אופן ההכנה:1 מלהיטים מחבת צלייה כבדה ומוסיפים מעט שמן זית. 2 קולפים את הבצלים, פורסים לרצועות בעובי חצי ס"מ וצולים במחבת. 3 מוסיפים למחבת את הפרגיות, הלבבות והטחולים. 4 מתבלים במלח, פלפל שחור ושאר התבלינים, וסוחטים פנימה את העגבניות. בתיאבון
מקרא:
![]() ![]() | המתכונים
הכי פופולריים
הכי חדשים
הכי מומלצים
|