1 עוטפים את העוף במלח ומניחים בצד.
2 מחממים במחבת 5 כפות שמן ומטגנים את הבצל עד להזהבה.
3 מוסיפים את הבצל, הפטריות, הערמונים, המשמש, הפלפל החריף, ¼ כפית פלפל שחור, ¾ כפית מלח, צנוברים, פיסטוקים ופטרוזיליה.
4 לאחר שהתערובת מוכנה, שמים אותה בצד לצינון למשך 10 דקות.
5 כאשר התערובת קרה ממלאים את העוף.
6 עוטפים את העוף בקמח, בביצה ובפרורי הלחם. עוטפים בנייר כסף על מנת לקבע את העוף.
7 מטגנים את העוף בשמן עמוק עד להשחמה.