1 מתחילים עם הרוטב: מערבבים את כל מרכיבי הרוטב למעט שמן הזית בקלחת ומביאים לרתיחה תוך כדי ערבוב. מנמיכים להבה ומבשלים כ-10 דקות.
2 מערבבים את הכנפיים בקערה עם הרוטב ושמן הזית. אם יש זמן מכסים ומכניסים למקרר לשעתיים (אם אין - לא נורא).
3 מחממים תנור ל-200 מעלות חום סטטי (עליון-תחתון, לא טורבו).
4 מעבירים את הכנפיים לתבנית ומכניסים לתנור לשעה ורבע או עד השחמה עמוקה.
5 מקשטים בעירית קצוצה ומגישים לצד אורז לבן.
לבלוג של ענת אלישע
ולאינסטגרם שלה
כנפיים בתנור, ענת אלישע | צילום:
ענת אלישע, mako אוכל
בתיאבון!