1 להכנת כדורי העוף: שמים בקערה את כל המרכיבים ומערבבים. מכסים ושומרים במקרר שעה. בידיים רטובות, צרים מהתערובת כדורים קטנים ושומרים במקרר שעה נוספת.
2 להכנת הרוטב: מחממים בסיר רחב את השמן, מוסיפים את כל המרכיבים פרט למים, לתרד ולזיתים, ומטגנים 5 דקות. מתבלים במלח ופלפל, מוסיפים את המים ומביאים לרתיחה.
3 מוסיפים לסיר בזהירות את כדורי העוף, מכסים ומבשלים על אש בינונית 20 דקות.
4 מוסיפים את התרד והזיתים, מערבבים, מכסים ומבשלים 5 דקות נוספות. מגישים חם.