זאת הדרך הכי טעימה ולוהטת להכין חזה עוף במחבתגאון האדם שחשב על הדרך הזאת להכין חזה עוף: גם עסיסי, גם מוכן בצ'יק, גם מלא ברוטב מכל הכיוונים וגם מבושל עד הסוף ובקלות. ההמלצה שלנו: בזמן שהעוף במחבת תעמידו סיר אורז קטן, ותיהנו מארוחת צהריים מושלמת
צילום: יעל קצב, mako אוכל
|
המצרכים (4 מנות):
אופן ההכנה:1 חורצים את הנתחים לאורך ולרוחב כמעט עד למטה (כמו שחורצים מנגו). 2 מערבבים בקערה שום, ג'ינג'ר, סויה, טריאקי, סילאן, שמן שומשום, צ'ילי מתוק ויין אדום. מכניסים את העוף ומשרים כ-10 דקות. 3 צולים את חזה העוף במחבת חמה יחד עם הנוזלים של המרינדה ומשקים אותו בעזרת כף. הופכים מדי פעם וממשיכים להשקות ברוטב עד לבישול מלא (זה ייקח בערך 5 דקות). 4 מגישים מיד (רצוי עם אורז ובצל ירוק). יעל קצב היא בשלנית ביתית, בעלת העסק "לבשל עם יעל", מעבירה סדנאות בישול ומבשלת משלוחים. בעמוד האינסטגרם שלה מחכים לכם עוד מתכונים טעימים |