1 מערבבים בקערה את רוטב הסויה עם מיץ התפוזים, הדבש והפלפל השחור.
2 חותכים את הבצלים לקוביות בגודל 1 ס"מ, פורסים את שיני השום לפרוסות דקות ואת הצ'ילי לפרוסות דקיקות.
3 מחממים את השמן מעל להבה בינונית בסיר רחב, מעבירים את השוקיים לסיר, משחימים אותם מכל צדיהן ומוציאים אותן בעזרת מלקחיים לקערה.
4 מוסיפים לסיר את הבצל ומאדים כדקה תוך כדי ערבוב. מוסיפים את פרוסות השום והצ'ילי ומבשלים כדקה נוספת.
5 מוספים לסיר את תערובת רוטב הסויה, מביאים את הרוטב לרתיחה, מנמיכים את הלהבה ומבשלים 5 דקות.
6 מחזירים את השוקיים לסיר, מכסים את הסיר ומבשלים מעל להבה בינונית במשך 25-30 דקות.
7 מעבירים את השוקיים לצלחת הגשה יחד עם הרוטב ומגישים חם.
הכנתם? ספרו לנו איך יצא!