1 ממליחים ומפלפלים את הכנפיים החצויות. 2. מחממים שמן לטיגון עמוק בסיר כבד וגדול. כשהשמן חם מאוד, מטגנים בו את הכנפיים עד להזהבה ופריכות. מוציאים בכף מחוררת ומניחים על מגבות נייר. נפטרים מהשמן שבסיר. 3. מתיכים בסיר את החמאה. מוסיפים את הטבסקו ובוחשים היטב בכף עץ. מסירים מהאש. בוחשים פנימה את החומץ ומערבבים. 4. מניחים את הכנפיים בצלחת הגשה ויוצקים עליהן את הרוטב. מפזרים בצל ירוק קצוץ מעל ומגישים לצד רוטב גבינה כחולה ומקלות סלרי. 5. להכנת רוטב גבינה כחולה: מערבבים את כל החומרים חוץ מהגבינה היטב, לקבלת רוטב חלק. מפוררים את הגבינה פנימה ומערבבים קלות (כך שיישארו פירורי גבינה קטנים). מצננים במקרר ארבע שעות לפני ההגשה.